Sylvia Udo heeft de SVH Bokaal gekregen voor haar jarenlange inzet voor het vakonderwijs binnen de horecabranche.
De bokaal werd woensdag 17 maart door SVH-voorzitter Els van Batum uitgereikt tijdens het jaarlijkse bestuursdiner van Kenwerk in Restaurant Het Arsenaal te Naarden-Vesting. Volgens Van Batum vormt Udo's visie 'Goed horecaonderwijs maak je samen'.
Rol Udo
Udo vervulde de afgelopen twee decennia voor Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een rol in de ontwikkeling en hervorming van het horecaberoepsonderwijs. Zij vervulde regelmatig het voorzitterschap en vicevoorzitterschap in een bestuur met werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers uit diverse bedrijfstakken en bestuurders uit het beroepsonderwijs.
Onlangs rondde zij met de beëindiging van haar bestuurslidmaatschap bij Kenwerk haar loopbaan als bestuurder af.
SVH Bokaal
De SVH Bokaal wordt gegeven aan personen die zich meer dan vijftien jaar onvermoeibaar hebben ingezet voor het beroepsonderwijs in het horecabedrijf.
---
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

