Leveranciers

Thaise restaurateurs krijgen bijscholing

Nagenoeg alle Thaise restauranthouders in de regio Amsterdam krijgen begin juni bijscholing, een initiatief van het Thaise ministerie.

Met deze scholing wil het ministerie de kwaliteit van haar Thaise keuken in het buitenland bewaken. Onder het toeziend oog van kookspecialisten, verbonden aan de universiteit van Bangkok, zullen de restauranthouders (opnieuw) kookles krijgen en een proeve van bekwaamheid afleggen.

Geslaagden worden officieel gecertificeerd.

Samenwerking
De bijscholing vindt woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 juni plaats bij het ROC van Amsterdam (ROCvA). Deze opleiding werkt nauw samen met tal van bedrijven en instellingen in de regio.

De samenwerking tussen de Thaise restaurateurs en het ROCvA is een logische stap op de weg naar inhoudelijk goed onderwijs. 

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.