Leveranciers

Wijninstituut komt met nieuwe workshops

Het Wijninstituut start met een aantal workshops waaronder een workshop over champagne en mousserende wijn en een tweetal workshops over wijn en spijs.

Ook zijn er binnenkort kennismakingsavonden te volgen. Hier kunnen de deelnemers ervaren hoe een wijncursus in zijn werk gaat. De kennismakingsavonden zijn in het leven geroepen om de drempel voor een wijncursus te verlagen en mensen te motiveren.

Champagne en sparkling
Met het oog op de feestdagen, houdt het Wijninstituut ook een workshop waarbij diverse champagnes en mousserende wijnen de revue passeren. De avond richt zich vooral op de diverse smaakstijlen. Een apart leeronderdeel is verschillende amuses afgestemd op de diverse wijnen.

Wijn en spijs
Ook houdt het Wijninstituut twee workshops over wijn en spijs. De eerste workshop vindt plaats tijdens een wijn- en spijsavond in restaurant Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. Tijdens een viergangendiner kunnen de deelnemers kiezen uit een tweetal wijnen. De beste combinatie wordt besproken.

De tweede workshop staat in het teken van wijn en amuses. Deze vindt plaats in restaurant Lepels in Schiedam. Hier kunnen de deelnemers diverse soorten wijnen in combinatie met speciaal daarop afgestemde amuses proeven. Over de keuze van ingrediënten en wijn vindt een uitgebreide toelichting plaats.


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.