Marketing

Exclusiever karakter tiende Restaurantweek

De tiende Restaurantweek is anders; zo is onder andere het aantal deelnemende restaurants teruggebracht van 1.250 naar 1.000.

Dit om een hogere kwaliteit te garanderen. Bovendien kunnen gasten vanaf deze editie behalve voor het driegangen-verrassingsmenu ook kiezen voor een viergangenmenu, het zogeheten Restaurantweek Menu de Luxe.

Een driegangenmenu kost ook dit jaar weer 27,50 euro, het viergangenmenu is 35 euro. Restaurants met 1 of meer sterren mogen een toeslag vragen van 10 euro per ster.

Kwaliteit
De tiende Restaurantweek is van maandag 26 september tot en met zondag 2 oktober. Ze is een jaarlijks initiatief van DiningCity. Oprichter Jeroen van den Brink: "Tijdens de voorgaande edities groeide het aantal deelnemers gestaag, maar deze keer kozen we ervoor kwaliteit voor kwantiteit te laten gaan."

"Ook is op verzoek van de restaurateurs deze editie niet eind augustus maar in september en oktober. Zo kunnen nog meer gasten genieten van de Restaurantweek."

Publieksprijs
Net als bij de voorgaande edities wordt ook dit jaar weer een publieksprijs uitgereikt waarvoor gasten hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete restaurant. Reserveren voor de Restaurantweek 2011 is mogelijk vanaf woensdag 7 september.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.