De Restaurantweek vindt dit jaar plaats in de gehele Benelux. Dit is een eenmalige, grensoverschrijdende actie van DiningCity.
De Restaurantweek vindt plaats van maandag 14 tot en met zondag 20 maart. Er doen 1.750 (Michelinsterren)restaurants aan mee. Gedurende de Benelux-Restaurantweek gaan naar verwachting zo’n driehonderdduizend bezoekers uit eten.
Een driegangendiner kost dan 27,50 euro, een driegangenlunch 22,50 euro. De Michelinsterrenrestaurants mogen een toeslag van tien euro per ster rekenen.
We Care Foundation
Tijdens de Benelux-Restaurantweek gaat per reservering een bijdrage naar de We Care Foundation. Dit bedrag wordt gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor mensen voor wie het beleven van gastvrijheid geen normaal begrip is.
Reserveren
Een tafeltje bemachtigen kan vanaf woensdag 16 februari via Restaurantweek.nl of Restaurantweek.be. Begin 2011 maakt DiningCity via Twitter de lijst van deelnemende restaurants bekend.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

