Restaurant Boshuys Hermitage in Oisterwijk is als allereerste horecazaak beloond voor het schenken van fris uit een flesje.
Het restaurant kreeg namelijk het eerste kwaliteitsschild van de Nederlandse frisdrankenindustrie en groothandels die de campagne 'Fris verdient een flesje' voeren.
Boshuys Hermitage won al eerder de 'Fris verdient een flesje'-trofee 2010.
Goede gastheer
Dick van Ostaden, eigenaar Restaurant Boshuys Hermitage: "Wij zijn heel blij dat wij dit kwaliteitsschild mogen voeren. Wij willen een goed gastheer zijn voor onze gasten en daar hoort fris schenken uit de kleine horecafles wat ons betreft bij."
"Fris uit een flesje smaakt beter, is altijd vers en het is hygiënischer. Daarbij blijkt uit onderzoek dat fris geserveerd in een flesje het uitgevoel van de gast verhoogt. Daar dragen wij natuurlijk graag aan bij."
Beste kwaliteit
Campagneleider Jacques Boonekamp: "Op dit moment zet 45 procent van de horecaondernemers in Nederland zijn gasten een horecaflesje voor als er fris wordt besteld."
"Wij zouden graag zien dat dit meer wordt want met fris uit een flesje krijgen gasten in de horeca wat ons betreft pas echt wat zij verdienen: een sprankelend glas fris van de beste kwaliteit. Wij belonen daarom Restaurant Boshuys Hermitage graag met dit kwaliteitschild."
Afbeelding
Op de afbeelding van links naar rechts: Jacques Boonekamp, Laetitia van Ostaden van Boshuys Hermitage en Dick van Ostaden.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

