Personeel

Cuisine Détachée biedt nu ook Junior Cuisiniers

Het in keukenpersoneel gespecialiseerde detacheringsbureau Cuisine Détachée zet vanaf deze maand ook Junior Cuisiniers in.

Cuisine Détachée levert al jaren (chef-)koks aan de horeca- en cateringbranche. Met het nieuwe concept kunnen ook startende koks onder begeleiding worden ingezet bij projecten.

De organisatie wil hiermee ook maatschappelijke verantwoord ondernemen door jonge koks die door de economische crisis thuiszitten weer te betrekken in het arbeidsproces.

Senior-collega's
Cuisine Détachée kan de kwaliteit van de juniors alleen garanderen als zij kundig worden begeleid door ervaren senior-collega’s. Marc Duijzer, operationeel directeur van Cuisine Détachée is heel zuinig op de naam die zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. "Organisaties weten waarvoor ze ons bellen. Als het er op aan komt echte kwaliteit in huis te halen zit niemand te wachten op een onervaren inhuurkracht met een witte buis aan."

"We kunnen nu dus ook aankomende koks leveren voor een tarief dat beneden het landelijk gemiddelde zit, maar dan wel onder begeleiding van onze vaste kernploeg. Daar zitten genoeg mensen bij die de efficiency en kwaliteit kunnen waarborgen. Zo leveren we dus een totaalplaatje voor een concurrerend tarief, zonder in te leveren op onze hoge standaard."


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.