Horecaketen De Beren eetcafés start dinsdag 16 februari met de Beren Business School om hoge kwaliteit bij haar vestigingen te waarborgen.
Het concern ziet de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers als een belangrijke taak. De kennis die het personeel bij de Beren Business School opdoet, moet de kwaliteit van het concept ten goede komen en bijdragen aan de doelstelling om een organisatie te zijn waar medewerkers graag en met trots werken.
De opleidingen
Het belangrijkste onderdeel van de Beren Business School is de erkende mbo-opleiding (niveau 2/3/4) voor koks, die in februari start. In september 2010 wordt daar een mbo-opleiding niveau 4 voor restaurantmanagers aan toegevoegd.
Deze opleidingen worden ingevuld in samenwerking met het Projectbureau Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (PBB) en SVO. Naast deze mbo-opleidingen bieden De Beren eetcafés ook interne trainingen aan, zowel op managementniveau als voor medewerkers in de bediening en achter de bar.
Programmaonderdelen
"Het trainingsprogramma bestaat uit diverse onderwerpen waar medewerkers in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben", aldus P&O-manager Yvonne Konincks. "Zo is er een programmaonderdeel over hoe je met gasten omgaat, klachtenafhandeling en leidinggeven in het algemeen."
Alle trainingen worden gegeven in de Beren Business School-collegezaal op het hoofdkantoor van De Beren Holding in Rotterdam-Alexander.
---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

