Personeel

Eerste F&B-professional of the Year Award

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) reikt in 2011 voor het eerst de F&B-professional of the Year Award uit.

Dat werd vrijdag 15 oktober bekendgemaakt op een bijeenkomst georganiseer door de founding partners van de vereniging. De presentatie van de AF&BM-plannen voor 2011 aan de founding partners werd gecombineerd met een gezamenlijke kooksessie en lunch in The Taste of Okura.

Focus

In de presentatie kwam onder meer naar voren dat 2011 voor de AF&BM in het teken zal staan van duurzaamheid, onderwijs en het twintigjarig jubileum van de vereniging.

Het jubileum zal op zaterdag 22 januari 2011 gevierd gaan worden met een groots gala voor leden en relaties in de Sint Olofskapel van NH Barbizon Palace. De keukenbrigade, onder leiding van Chris Naylor, zal hier een feestelijk viergangendiner serveren.

Award
Tijdens deze avond wordt teruggekeken op twintig jaar AF&BM en wordt voor de eerste keer de F&B-professional of the Year Award uitgereikt. Met betrekking tot onderwijs zullen de bijeenkomsten van de AF&BM in 2011 toegankelijk worden gemaakt voor een selectie studenten van de hotelschoolrelaties binnen de vereniging, zoals onder meer de Hoge Hotelschool Den Haag, NHTV in Breda en het Mondriaan college uit Den Haag.

Tevens is er een themabijeenkomst die geheel in het teken staat van onderwijs in relatie tot horeca.

Founding Partners
Founding partners van de AF&BM zijn: Blycolin Groep BV, Diageo, Dinnersite.nl, Ecolab, Vinites, Panesco, Friesland Campina, Olivier Horeca BV, Sligro BV, Smit & Dorlas, Spadel, SCA Tissue Europe /  Tork, Unilever Foodsolutions en Wijngaard kaas.

Afbeelding
Op de afbeelding Karel V-brasseriemanager en AF&BM-bestuurslid Pieter van Opheusden (l) en Remy Rombouts van Panesco Nederland. Fotograaf: Cynthia van Dijke.
 

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.