Het Koksgilde Nationaal Jeugdteam is, net als vorig jaar, overallwinnaar geworden op de Culinary World Cup.
Deze wedstrijden voor landenteams van koks tot 25 jaar vonden plaats van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 september in Roemenië. Vorig jaar streed het Nederlandse team in Luxemburg, waarbij het goud won voor de koude keuken en ook overallwinnaar werd.
Dit jaar won het team bij zowel het warme als koude buffet én werd het dus wederom overallwinnaar.
Het team
Het was de eerste keer dat het team in de huidige samenstelling meedeed aan zo'n grote wedstrijd. De volgende personen participeerden.
* Robin Hoedjes van Crème de la crème, Zoeterwoude.
* Simon Groenveld van Frouckje Staate*, Rijperkerk.
* Roy Eijkelkamp van De Bokkendoorns** in Overveen.
* Geoffrey van Melick van The Fat Duck*** in Bray, Groot-Brittannië.
* Wynand Vogel, chef de mission.
* Waldrik Kremer. teamchef.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

