Personeel

Strijd tussen horecatalenten van de toekomst

Horecaleerlingen van verschillende ROC's strijden maandag 30 mei om de bokaal Talent van de Toekomst.

Dat gebeurt bij het Miele Culinary Institute in Vianen. De wedstrijd is een initiatief van Koppert Cress. De 15 teams moeten in een korte tijd en op basis van een mysterybox met ingrediënten een hoogstaand driegangenmenu samenstellen en prepareren.

De jury
De teams worden door de jury beoordeeld op werkorganisatie, (kook)techniek en basisvaardigheden. De jury bestaat uit sterkok François Geurds, sterkok Jeroen Robberegt, SVH meesterkok Marcel de Leeuw en toeleveranciers.

Stimuleren
Doel van de wedstrijd is het stimuleren van jonge talenten in de horeca, waardoor kwaliteit en continuïteit in de gastronomie wordt gewaarborgd. De Talent van de Toekomst-bokaal is een wisselprijs die jaarlijks wordt uitgereikt.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.