In Ahoy Rotterdam zijn van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 maart de (halve) finales van het SVH NK Horeca 2011.
De wedstrijden vinden plaats tijdens het overkoepelende Skills Masters. De wedstrijdstand van SVH is dan omgetoverd tot een levensechte horecagelegenheid, bestaande uit een restaurant, een café en een keuken.
Categorieën
Per categorie worden leerlingen beoordeeld op onder meer de volgende onderdelen: leerling-koks op de voorbereidingen in de keuken tot aan de presentatie van het gerecht op het bord en leerling-gastheren/-vrouwen op kennis en kunde van het gastheerschap en restauranttechnieken.
Leerling-kasteleins ten slotte op kennis en vaardigheden op het gebied van bieren en cocktails, het beheren van een café en het contact met de gast.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

