Nick Schuld, Noud Rutten, Patrick van Hogenloon en Jimmy Verduijn gaan naar de finale van de Young Rubbens Chef 2011.
Dat werd maandag 22 november bekend tijdens de voorronde van de finale van de wedstrijd voor koks tot 25 jaar. Bij de voorronde moesten de twaalf deelnemers een driegangenmenu bereiden met ingrediënten uit een blackbox. Er zat onder andere parelgort en konijn in.
Winnaar Schuld werkt bij Librije’s Zusje, Rutten is van Restaurant de Schelp, Van Hogenloon werkt bij La Fleurie en Verduijn is van La Trinité.
Finale
Tijdens de finale op de European Fine Food Fair (EFFF) moet eveneens gekookt worden uit een blackbox. De winnaar ontvangt de Rubbens-wisseltrofee en mag een internationale stage volgen bij een Europees sterrenrestaurant.
Euro-Toques
De wedstrijd is een initiatief van restaurantorganisatie Euro-Toques. Op de EFFF houden zij nog twee wedstrijden: een kookwedstrijd met kalfsvlees voor de Glazen Kalf-trofee én de bekendmaking van het beste Euro-Toquesrestaurant van het Jaar.
Persbericht met dank aan Bistro Sharlot.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

