Kenwerk on Tour geeft workshops aan praktijkopleiders. 91 procent van de deelnemers is hier tevreden over.
Kenwerk on Tour startte 24 mei en is nog tot en met maandag 31 oktober actief. Met een speciale bus reist het gezelschap langs praktijkopleiders uit de branches horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening.
Inmiddels volgden al 500 deelnemers de workshop Werk Wijzer!. Daarin krijgen ze handvatten en tips gericht op het ontwikkelen van de talenten van hun leerlingen. Op interactieve wijze komen onderwerpen zoals gesprekstechnieken en objectief beoordelen aan bod.
Tevreden
Uit een eerste evaluatie blijkt nu dat 91 procent van de deelnemers tevreden is over de inhoud van de workshop. Eén reactie: "Het onderdeel 'objectief beoordelen' maakte mij ervan bewust dat wij geneigd zijn om te interpreteren in plaats van waar te nemen."
Een ander: "Ik kwam met veel vragen en was sceptisch over of het wel zin had. Maar aan het eind van de sessie vond ik het jammer dat het voorbij was. Ik stak er veel van op en bracht ook veel naar voren. Ik denk dat meer deelnemers dat met mij eens zijn. Een volgende keer ben ik er zeker weer bij."
Verdienstelijk
Een derde: "Op prikkelende en enthousiaste wijze bracht de trainer theorie en praktische oefeningen rondom het praktijkbegeleiden. Met name het doel en het gebruik van 'open en gesloten vragen' was met recht een verdienstelijk element binnen de workshop."
"Het nuttige van deze workshop is dat opgedane kennis nog eens wordt verwoord en gedeeld. En het blijkt wel weer dat je nooit te oud bent om te leren."
Lees eventueel het achtergrondartikel over Kenwerk on Tour, verschenen in Horeca Entree 05 van 2011.
Bron: Kenwerk.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

