JohnsonDiversey start per 1 september met een nieuwe consultancydienst gericht op voedselveiligheid.
Het bedrijf adviseert en helpt bedrijven om de complexe wet- en regelgeving omtrent voedselveiligheid te implementeren en daadwerkelijk in te bedden in de organisatie. JohnsonDiversey werkt voor de horeca, retail, voedingsmiddelenindustrie en gezondheidszorg.
Deskundigen
De twintig Europese vestigingen van JohnsonDiversey werken sinds 1 januari dit jaar samen onder de naam JohnsonDiversey Consulting. Verder werkt de business unit veelvuldig samen met externe deskundigen.
"Het is een uniek samenwerkingsverband; we zijn het enige bedrijf in Europa dat zoveel internationale kennis en expertise op het gebied van voedselveiligheid bundelt", aldus Rene Aveskamp, manager Food Safety & Consulting bij JohnsonDiversey.
Diensten
JohnsonDiversey helpt bij het uitwerken, onderhouden en/of verbeteren van het voedselveiligheidskwaliteitssysteem van een klant tot de inspectie en een volledige audit van het voedselveiligheidsmanagementsysteem, tot aan het geven van trainingen en het opstellen van registratiesystemen en handboeken voor de bereiding en koeling van voedsel.
Ook adviseert het bedrijf over reiniging en hygiëne. Ten slotte begeleidt JohnsonDiversey klanten bij het behalen en behouden van certificaten als het ISO 22000 keurmerk.
Meld u ook eens aan voor onze nieuwsbrief.

