Regelgeving

Rondetafelgesprek mvo in de horecabranche

In Woerden is maandag 14 maart een rondetafelgesprek over mvo voor horecaondernemers die hier meer over (willen) weten.

Studenten van de Saxion Hogeschool doen in opdracht van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) onderzoek naar hoe horecaondernemingen invulling kunnen geven aan de verschillende elementen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

De nadruk ligt op praktijkvoorbeelden, zowel goede als slechte.

Toepassing

Onderdeel van het onderzoek is het rondetafelgesprek dat bij KHN in Woerden plaatsvindt. Horecaondernemers krijgen dan uitleg over de toepassing van de zogeheten ISO 26000-richtlijn.

Ook wordt gesproken over welke aspecten van de norm het beste kunnen worden toegepast in een horecabedrijf.
 
(Niet) aanwezig
Ondernemers die niet aanwezig kunnen zijn maar wel goede of slechte mvo-voorbeelden hebben mogen deze ook per mail doorgeven.

Meer informatie/aanmelden.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.