Op 9 februari 2021 van 14:00 tot 15:30 host Maurice van der Kant van sprekersbureau Assemblee Speakers een gratis webinar voor iedere horecaondernemer en manager in de foodbranche die vooruit wil. De toekomst van de foodservicebranche is het hoofdonderwerp. Met de vier sprekers trendwatcher Gijsbregt Brouwer, Raissa en Joyce De Haas van Double Dutch en ondernemer Yuri van Geest, zit deze webinar vol met inspiratie. Inschrijven kan via de link onder dit bericht.
Power webinar met gratis inspiratie
"Trends & tips, laat je inspireren met de beste inzichten om door deze crisis te komen én om je klaar te maken voor de toekomst." Zo luidt de kernboodschap van deze webinar. Een van de sprekers is Gijsbregt Brouwer. Over de inhoud van de webinar zegt hij: "We gaan over de toekomst van food(service) praten. Van waar we nu staan, via straks tot de food wereld over een flink aantal jaar. Het idee is: nieuwe dingen horen over onder andere bio, tech, cultuur, trends, business, concepten, consument."
Over de sprekers
De webinar wordt gehost door Maurice van der Kant, oprichter van Assemblee Speakers en coach. Samen met een viertal sprekers zet hij een gratis webinar neer vol met inspiratie tips en trends. Even voorstellen:
Gijsbregt Brouwer
Gijsbregt Brouwer is foodservice liefhebber, trendwatcher & oprichter van de Buik, auteur van 'Horeca na Corona' en vaste schrijver voor Entree Magazine. Gijsbregt eet altijd buiten de deur. Dat kan nu even niet, maar alsnog struint hij stad en land af voor het lekkerste eten, de spannendste nieuwe concepten en de meest inspirerende ondernemers. Dan maar voor afhaal of bezorging. Gijsbregt vindt het heerlijk om zijn (food)verhalen te delen en zo mensen te verbinden. Dat doet hij het liefst tijdens zijn lezingen en trendtours. Die liggen nu stil, gelukkig deelt en verbindt hij ook op social media, via de Buik, via podcasts, in de media, via zijn nieuwsbrief en in webinars.
"Stop met overleven en bepaal nu je toekomst. De pijn van deze crisis is het succes van de komende jaren. Ontdek de concepten, trends en tips die dit succes bepalen." Aldus Gijsbregt.
Yuri van Geest
Yuri van Geest heeft de laatste zeven jaar vele bestuurders in Food getraind op het gebied van nieuwe technologieën, organisatiemodellen alsmede innovatieve ideeën. Yuri is bekend als is de Co-auteur van het bestseller boek Exponential Organisations. Dit boek staat in de top 10 business boeken aller tijden qua verkopen wereldwijd. Hij is oprichter van SingularityUniversity Benelux. Hiernaast is Yuri mede-oprichter van Conscious Learning Tribe en TheUnconference.
Raissa en Joyce De Haas
De in Nederland geboren tweeling Raissa en Joyce de Haas zijn de medeoprichters van Double Dutch Drinks, een reeks frisdranken die speciaal is ontwikkeld om te combineren met sterkere dranken, waaronder gin, whisky, rum en tequila. Sinds de lancering in 2015 heeft het in Londen gevestigde merk 10 miljoen flessen verkocht en 1,9 miljoen GBP opgehaald. Hun drankjes zijn verkrijgbaar in 22 landen en worden verkocht in meer dan 4.500 verkooppunten, waaronder Michelin-sterrenrestaurants en luxe hotels, zoals The Savoy en Mandarin Oriental, evenals 2.000 supermarkten.
Host Maurice van der Kant
Maurice van der Kant is agent, coach & adviseur sprekers. Hij is de oprichter van bookingworldspeakers.com voor verhalen die mens en maatschappij vooruit helpen. Maurice leidt verder het sprekersbureau Assemblee Speakers.
Inschrijven webinar
Voor dit webinar zijn er slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

